Urmărește emisiunea live


Alex Vasilache, primul artist vaccinat, CONTROVERSE. A ridicat Internetul în picioare: Cum a reușit ăsta? / Te-a RAPORTAT, lume invidioasă!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alex Vasilache, primul artist vaccinat, a stârnit o mulțime de controverse, înainte ca Facebook să-i șteargă postarea. 

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, este primul artist vaccinat din România. Ieri a publicat o fotografie cu fișa de vaccinat, prin care și-a anunțat fanii că a făcut vaccinul anti-COVID-19, iar de aici a plecat întreaga controversă, pentru că puțini oameni știu că la bază, Alex Vasilache este medic. 

Mai exact, Alex Vasilache este medic rezident în Boli Infecțioase, la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș".

Postarea lui a ridicat Internetul în picioare, iar oamenii și-au pus tot felul de întrebări și l-au acuzat pe artist. La câteve ore de la publicarea mesajului și a fotografiei, imaginea lui a dispărut, iar Alex Vasilache a revenit cu un nou mesaj în care a explicat că Facebook i-a șters postarea. 

Deși comentariile de la postarea ștearsă erau extrem de dure, urmăritorii lui nu s-au lăsat, iar unii dintre ei au revenit și la noua postare. 

Comentarii copioase la postarea lui Alex Vasilache

- "Alex, noi ne-am cunoscut și ne-am înțeles foarte bine, chiar am discutat multe lucruri. Totuși, te întreb, cum ai reușit să te vaccinezi, acum în linia întâi, când este vaccinat doar personalul medical, iar dozele nefolosite se distrug?"

- "V-ați cunoscut, v-ați înțeles, ați discutat și nu știi că e medic?"

"Sunt curios, cum a reușit ăsta să se vaccineze?", "Parcă în prima tură intrau doar medicii, el cum a putut?", "Eu cred ca te-a raportat cineva. Lume invidioasă!", "E selectiva ștergerea! Am o prietena pe Facebook cu certificat vizibil perfect!", "S-a șters bunătate de pledoarie pt vaccinare ce făcusem acolo", "S-a ofticat facebook-ul", "Eu oricum am notat seria și numărul. Mâine mă duc să fac un împrumut la bancă? Dau o bere dacă iau ceva mai "consistent"", au fost câteva dintre comentarii.

Citește mai mult: Primul artist din România vaccinat anti-COVID: Băieţilor de la Facebook nu le-a plăcut poza mea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel