ALERTĂ în Spania. Intră în CARANTINĂ. O româncă rupe tăcerea: Mi-e TEAMĂ. E îngrijorător. Un judecător va DECIDE

COVID-19 creează panică în Spania, iar autoritățile sunt pe punctul de a lua o decizie radicală. O româncă a spus totul despre situația de acolo. 

Întrebată dacă este adevărat zvonul că Barcelona și întreaga Catalonie va intra din nou în carantină, din cauza exploziei de cazuri de COVID-19, o româncă stabilită în Spania a spus totul despre situația de acolo. 

"Da, așa se prevede. Eu am plecat dimineață către Franța și voi sta aici până marți și asociatul meu mi-a scris ca să mă avertizeze că Guvernul Cataloniei a propus deja să ne întoarcem la faza doi. Asta înseamnă o semi-carantinare, adică înțeleg că restaurantele vor putea lucra în continuare la o capacitate de 50%, vor fi interzise intrările în interiorul restaurantelor, se vor închide iar teatre, muzee, absolut tot ce înseamnă lăcașuri de cult și nu au voie să se întâlnească mai mult de 10 persoane. Îmi este foarte teamă și înțeleg că în 24 de ore au fost încă 1111 cazuri noi, dintre care 346 doar în Barcelona și restul în toată Catalonia. E îngrijorător, suntem acum la latitudinea unui judecător, el va decide dacă este posibil să se întoarcă la faza a doua", a declarat Florentina, o româncă mutată în Spania, în direct la B1 TV. 

Aproximativ cinci milioane de persoane au fost încurajate să respecte recomandarea autorităților de a nu părăsi locuințele în aceste zile, după ce numărul cazurilor de COVID-19 s-a triplat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel