Alegeri Republica Moldova, rezultat. Andi Cristea: O victorie pentru Vest

Chisinau
Chisinau

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, Președintele Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova (D-MD), comentează rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova. 

Europarlamentarul Andi Cristea apreciază că rezultatul alegerilor din Republica Moldova poate fi considerat o victorie pentru Vest, cu o singură condiţie.

"Rezultate aproape finale in R. Moldova: o infrangere pentru Est, o victorie pentru Vest si pentru Republica Moldova daca cei doi piloni ai europenismului - PDM si ACUM - se vor aseza la aceeasi masa si vor discuta. Coalitia este singura solutie viabila pentru a depasi ceea ce noi numim "hung parliament" (legislativ blocat) si a debloca rezultatul printr-o majoritate serioasa, a carui cel mai mic numitor comun trebuie sa fie reformele europene si bunastarea cetatenilor.

De la acest numitor comun poate incepe constructia dincolo de pasiunea alegerilor si de egouri politice. Cetatenii au vorbit, e moment ca si clasa politica sa dea dovada de maturitate. Felicitari PDM pentru rezultatul foarte bun!", apreciază Andi Cristea. 

Vezi şi: ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA 2019, REZULTATE

Bucureşti, trafic restricţionat. Zonele afectate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel