EXCLUSIV  Alegeri europarlamentare 2019, listă PSD. Tudor Ciuhodaru, prima declarație: N-am reușit să fac acest lucru

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru, medic primar urgență și deputat PSD, este candidat PSD la alegerile europarlamentare, pe locul șapte, deci un loc eligibil pentru PE. 

Tudor Ciuhodaru a vorbit, pentru DCNews, despre această decizie de a păși în Parlamentul European. 

”Sunt onorat de nominalizarea colegilor mei social-democrați de la Iași și din întreaga Moldovă și de susținerea la nivel național. Asta înseamnă că activitatea pe care am dus-o până acum în Parlamentul României și-n Spitalul Clinic de Urgență a fost văzută și apreciată. În permanență, am militat pentru ceea ce înseamnă obiectiv important pentru Iași și pentru Moldova, în ceea ce privește sănătatea și educația tuturor românilor. Eu sper ca împreună cu toți cei care-și doresc acest lucru să facem politici de sănătate la nivel european în așa fel încât să nu mai conteze dacă ești la Iași, la Bacău, la Vaslui, la Târgu Mureș, în așa fel încât să avem aceleași condiții de sănătate, politici de sănătate în întreaga Uniune Europeană” a spus Tudor Ciuhodaru, pentru DCNews

Medicul a continuat: ”Eu nu sunt politician, n-am reușit să fac acest lucru și am zis să nu faci nici medicină în politică, nici politică în medicină, ci politici de sănătate, soluția sănătoasă pentru cei mai mulți dintre noi”

Tudor Ciuhodaru a subliniat că a căutat ”soluții de fiecare dată să tratez societatea și lumea ca pentru fiecare dintre noi să existe o șansă, mai ales când vorbim despre sănătate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel