Urmărește emisiunea live


ALDE Sibiu: Ne întoarcem în comunism?

Măsurile luate de autorităţi în ultimele zile, în sensul de a nu mai comunica public informaţii detaliate despre coronavirus, ne aduc aminte de regimul securisto-comunist, precizează organizația ALDE Sibiu într-un comunicat de presă.

"Declanşarea stării de urgenţă a avut drept scop luare de măsuri rapide pentru dotarea cu medicamente şi echipamente a unităţilor spitaliceşti. De asemenea scopul ar fi trebuit să fie luarea de măsuri pentru sprijinul mediului economic.

Dar de 3 zile asistăm stupefiaţi la măsuri contra liberei informări a publicului. Ultima decizie, comunicată astăzi de Ministerul Adiministraţiei şi Internelor, la toate prefecturile de a nu mai comunica date privind numărul de teste aplicate şi numărul de cazuri pozitive este de-a dreptul revoltător. În această plină criză medicală, singura soluţie de a opri panica este de a informa populaţia prin toate mijloacele în detaliu despre ceea ce se face de către autorităţi şi ceea ce se întâmplă. În schimb avem o politică de reducere a numărului de informaţii oferite publicului privind evoluţia pandemiei la noi în ţară.

ALDE Sibiu condamnă aceste practici şi simplul fapt că în decretul privind declanşarea stării de urgenţă s-a introdus ideea sancţiunilor pentru media sau chiar interzicerea presei este incredibil", se arată în comunicatul organizației  din Sibiu semnat de  Ovidiu Gheorghe Tocaciu preşedintele organizației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel