ALDE Sibiu, campanie în sprijinul cadrelor medicale

Ovidiu Gheorghe Tocaciu: Sibiul se confruntă cu un număr destul de mare de cadre medicale infectate cu noul virus
Ovidiu Gheorghe Tocaciu: Sibiul se confruntă cu un număr destul de mare de cadre medicale infectate cu noul virus

În această perioadă grea prin care trecem, ALDE încurajează populaţia să fie unită. Chiar dacă se recomandă distanţarea socială, cu sufletul trebuie să fim aproape. În această perioadă nu trebuie să conteze culoarea politică, religia sau etnia. În faţa bolii toţi suntem egali, precizează organizația județeană Sibiu.

În acest sens, ALDE Sibiu a demarat o campanie pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale. Prin preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, 500 de măşti de protecţie au ajuns ieri la Spitalul Orăşenesc Agnita şi la Serviciul de Ambulanţă-substaţia Agnita.

"Măştile au fost achiziţionate cu sprijinul mai multor întreprinzători privaţi care sunt membri ALDE. Am ales să facem această donaţie către serviciile medicale din Agnita pentru că exista nevoie. Ne-am bucurat nespus de reacţia sinceră a cadrelor medicale şi vreau să le transmit pe această cale că le mulţumim pentru tot ceea ce fac şi mă bucur că am reuşit să contribuim la protecţia lor, mai ales că Sibiul se confruntă cu un număr destul de mare de cadre medicale infectate cu noul virus", a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu.

Acesta a mai adăugat că această campanie va continua şi spune că şi-ar dori ca fiecare partid politic să preia iniţiativa. "Dacă ar fi fost campanie electorală în această perioadă, s-ar fi investit mulţi bani în materiale de campanie. Cred că putem transforma acei bani în fapte bune", a mai adăugat Tocaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel