ALDE Dâmbovița, soluție pentru stoparea coronavirusului

ALDE Dâmbovița vine cu o soluție  în vederea stopării extinderii coronavirusului, în situația în care nu sunt spații de izolare, iar autoritățile  nu fac față  situației extrem de grave.

"NU trebuie să fii filozof pentru a identifica unele dintre probleme legate de noua pandemie și să găsești soluții în timp real! NU trebuie să fii diplomat pentru a conștientiza bâlbâiala autorităților în această luptă pe viață și pe moarte cu coronavirusul.

Ca simpli cetățeni, venim noi cu o posibilă soluție în acest moment critic. Considerăm că dacă la nivelul fiecărei localități, doctorii de familie ar primi instrucțiunile necesare pentru a putea face aceste testări pentru Covid-19 s-ar identifica foarte rapid persoanele purtătoare și astfel am evita infectarea în masă!!!

Principala problemă este la acele persoane care sunt infectate și nu știu, la persoanele asimptomatice și vrând, nevrând acestea infectează la rândul lor alte persoane și tot așa, în acest lanț fără sfârșit...

Lăsând deoparte orice șicanare, aroganță, ironii politice, rog autoritățile, atât la nivel local, cât și forurile decizionale, să ia în calcul această propunere care ar duce la salvarea multor vieți! Finanțarea ar putea fi făcută prin intermediul primăriilor și astfel testele ar ajunge în cabinetele medicilor de familie, pentru verificarea rapidă a celor din comunitate.

Vă rog, chiar vă implor, să luați în calcul această propunere cât mai rapid!

Timpul face diferența între viață și moarte!!! NU vrem să pierdem lupta cu acest coronavirus care ne-a schimbat total viața!" se arată în comunicatul ALDE Dâmbăvița semnat de Ionel Petre, președintele organizației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel