ALDE: Conducerea României în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL

ALDE
ALDE

ALDE arată, vineri, pe Facebook, că PNL a dat dovadă de iresponsabilitate și acesta este motivul pentru care conducerea de stat a României intră în autoizolare, adăugând că premierul interimar a intrat în contact direct cu președintele Klaus Iohannis.

„Conducerea de stat a României e forțată să intre în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL. Pe timp de criză majoră pentru sănătatea publică, Guvernul României intră în autoizolare! Practic, România a rămas ieri fără prim-ministru, pe motiv de „maturitate politică” (cum a spus președintele Iohannis), iar azi a rămas fără premier interimar pe motiv de izolare, fiind printre suspecții de coronavirus. Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL, pentru că, nu trebuie să uităm că, pe 11 martie, președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire și a stat față în față cu Ludovic Orban și Florin Cîțu, iar în aceeași zi a participat la ședința Grupului de Lucru Interinstituţional ce a avut loc la Guvern, ședință la care au luat parte oficialii celor mai importante instituții ale statului, plus mediul de afaceri”, a scris ALDE, pe pagina de Facebook.

"Ceva mai iresponsabil rar am văzut"

Conform sursei citate, PNL și-a retras, joi, premierul desemnat, „lăsând România în continuare în criză politică în plină criză de coronavirus”.

„Azi (vineri - n.red.) Ludovic Orban și toată conducerea PNL, împreună cu miniștrii săi, sunt suspecți de coronavirus după ce un senator PNL a fost confirmat cu coronavirus! După ce a aflat că e suspect de coronavirus, Orban a ales să facă o conferință de presă!!! Ceva mai iresponsabil rar am văzut”, mai scrie ALDE. Ludovic Orban a anunțat, vineri, că el și restul echipei de conducere a PNL se izolează, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel