Aglomerație la maratonul vaccinării de la Brașov. Doar 500 de doze disponibile. 200 de oameni așteptau în prima oră de la deschidere

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Un ”mini maraton al vaccinării” se desfășoară astăzi la Brașov. Au fost alocate 500 de doze de vaccin Pfizer. 

În doar o oră de la deschiderea maratonului vaccinării la Brașov, peste 200 de persoane așteptau să se imunizeze, relatează Antena 3. Campania de vaccinare se desfășoară doar pe parcursul acestei zile. 

Centrul s-a deschis la ora 08:00 și, teoretic, ar trebui să fie deschis până la ora 20:00. Dozele de vaccin alocate însă, 500 la număr, se vor epuiza mult mai repede. 

Brașovul a lansat campania „Liber la vaccinare, liber la viață!“

Pentru lunile mai și iunie, Primăria Brașov a stabilit un calendar cu 10 evenimente de vaccinare.

„În această perioadă, Brașovul va organiza un maraton de evenimente de vaccinare, tocmai pentru că ne dorim libertatea de a ne întoarce la viețile noastre de dinainte și pentru că ne dorim, în această comunitate mare care este municipiul Brașov, să interacționăm cu lucrurile de care ne este dor: cultura, ne e dor să participăm la competițiile sportive, ne e dor de concerte, ne e dor de restaurante. Tocmai de aceea, campania ”Liber la vaccinare, liber la viață!” își propune să ne aducă aproape de aceste activități de care ne este dor și să ne aducă aminte că ne putem întoarce la ele doar vaccinându-ne într-un ritm susținut și făcând asta cât mai mulți dintre noi “, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel