AGLOMERAȚIE în supermarketurile din Timișoara cu câteva ore înainte de intrarea în carantină

AGLOMERAȚIE în supermarketurile din Timișoara cu câteva ore înainte de intrarea în carantină / Foto Pexels
AGLOMERAȚIE în supermarketurile din Timișoara cu câteva ore înainte de intrarea în carantină / Foto Pexels

Marile centre comerciale din Timișoara au fost luate cu asalt, duminică, cu câteva ore înainte de instalarea carantinei.

S-au format cozi la casele de marcat, iar oamenii și-au făcut provizii pentru perioada următoare. Aglomerație s-a format la rafturile cu ulei, zahăr, făină și apă plată.  

Specialiștii îndeamnă la calm și le recomandă timișorenilor să nu se înghesuie pentru provizii în magazine pentru că acestea vor rămâne deschide și în perioada carantinei.

Amintim că municipiul Timişoara şi mai multe comune intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19, a decis Comitetul Județean de Situații de Urgență Timiș, în ședința de sâmbătă.

După analiza atentă a tuturor datelor primite din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș și a specialiștilor în cadrul Comitetului Județean de Situații de Urgență Timiș, s-a decis că, începând cu data de 8 martie 2021, ora 00:00, pe raza municipiului Timișoara, Comunei Moșnița Nouă, Comunei Ghiroda, Comunei Giroc și Comunei Dumbrăvița din Județul Timiș - pentru o perioadă de 14 zile, se vor aplica o serie de măsuri obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent în zona menționată sau doar o tranzitează. Aceste măsuri au ca scop prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel