Aeroportul din Tokyo oferă paturi de carton călătorilor care așteaptă testele de coronavirus

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sute de pasageri care sosesc pe Aeroportul din Tokyo sunt nevoiți să aștepte rezultatele pentru coronavirus și să înnopteze în terminal pe paturi din carton. 

O mare parte a terminalului de sosiri de pe Aeroportul Narita din Tokyo a fost transformat într-o zonă de cutii de carton pentru călătorii internaționali care nu pot găsi un spațiu de cazare într-un hotel din apropiere, până la primirea rezultatelor pentru coronavirus, scrie CNN. 

Practic, cei care sosesc din străinătate și nu pot fi luați de prieteni sau rude imediat cu o mașină privată sau nu se pot caza în apropiere, primesc paturi din carton și rămân în aeroport până primesc rezultatele pentru testele de coronavirus. 

Personalul aeroportului, care poartă echipament de protecție, le oferă gustări și apă în timp ce călătorii își omoară timpul cu diverse. 

Critici pe rețelele de socializare 

În Japonia, în mod normal, în timpul dezastrelor se folosesc paturi robuste din cutii de carton. Însă utilizarea acestui spațiu în aeroportul din Narita a atras critici pe rețelele de socializare japoneze, utilizatorii comentând că zona ar putea promova răspândirea coronavirusului, mai degrabă decât limitarea acestuia.

„Nu fac prea multe testări în Japonia, dar mulți refugiați din străinătate sunt infectați", a replicat Misachasu. „Considerăm acest spațiu un risc ridicat de infecție".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel