Bahmuțeanu, reacție dură după ce fiul cel mare i-a cerut acordul să se vaccineze. Prigoană rupe tăcerea: E CONFLICT. I-am scos afară din curte

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu

Silviu Prigoană a vorbit despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și cei doi copii ai lor.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar din relația lor au rezultat doi băieți, Maximus, cel mai mare și Eduard, mezinul, care acum locuiesc cu omul de afaceri.

Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri despre relația celor doi copiii cu mama lor, Adriana Bahmuțeanu și a dezvăluit că aceasta scârțâie destul de mult.

Se pare că neînțelegerile dintre Adriana Bahmuțeanu și fiii ei au plecat de la un subiect de mare actualitate: vaccinarea anti-COVID, atunci când Maximus, în vârstă de 14 ani, i-a cerut să-și dea acordul pentru a se imuniza. Reacția Adrianei Bahmuțeanu nu a întârziat să apară și, evident, s-a opus cu vehemență, dat fiind faptul că ea este cunoscută pentru ieșirile împotriva vaccinării.

"I-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea"

Silviu Prigoană spune că este nevoit să-i oblige pe cei doi să meargă la vizitele cu mama lor, pentru că Maximus și Eduard nu vor să se mai vadă cu ea, pentru că nu este imunizată împotriva COVID-19.

"Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor.

I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei.

Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată", a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Silviu Prigoană, despre cei doi copii

”Copiii iau vacanță de pe 15 decembrie, sunt la British School, au activitățile lor, unul învață chineză, altul japoneză, de vreun an de zile. Nu am semnale să fie probleme de învățătură sau indisciplină. Sunt niște copii normali, de inteligență medie, mediocri, nimic excepțional, sunt acolo la mijloc, față de mediul de unde i-am luat, unde erau exmatriculați…Nu excelează în nimic, dar s-au schimbat mediile în care-și dezvoltă personalitățile, metodele de comunicare, nu mă pun în fața progresului. Ei nu stau pe tabletă și jocuri zece ore, au limitat la o oră pe zi. În rest facem sport.

Zilnic, obligatoriu au o oră de natație și sporturile care intervin vara – parcuri, biciclete, trambuline, iar iarna, fiind mai complicat, trecem pe patinoar, schi,și altele. Avem program de iarnă și de vară. Au învățat să schieze și să patineze de la trei ani, să înoate de la un an. Eu am ținut mereu la ora de sport zilnică. Și nu fac derogare nici în zile de sărbătoare”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel