Adrian Marinescu, dezvăluire BOMBĂ în lupta COVID, după infectarea lui Trump. Radu Tudor: "E BREAKING NEWS"

Radu Tudor
Radu Tudor

Medicul Adrian Marinescu a făcut o dezvăluire incredibilă în lupta cu pandemia de COVID-19. 

Odată cu infectarea președintelui Donald Trump cu noul coronavirus, au apărut mai multe detalii incredibile despre medicamentul care ar putea avea mare succes în războiul cu COVID-19. În acest context, medicul Adrian Marinescu a dezvăluit planul americanilor și faptul că tratamentul președintelui a fost aprobat și în România. 

"Există tratamentul cu Regeneron la nivel de studiu clinic, cu următoarea precizare: În momentul acesta nu există niciun tratament miraculos, nu există niciun tratament standard care să aibă dovezi 100%. Și dacă vorbim de Remdesivir, și dacă vorbim de plasmă convalescenta și așa mai departe. Vorbim de anticorpii monoclonali. Președintele american a primit tratamentul cu medicamente pe care le avem și noi în România și în Europa, iar dacă vorbim de cocktail-ul minune, să știți că, atunci când vorbim de tratamentul experimental, înseamnă că încă nu avem toate datele studiului, nu înseamnă că nu e un medicament sigur sau că nu-l vom avea.

Americanii și-au propus să aibe niște aprobări în regim de urgență, doar pentru acest medicament și s-ar putea ca acest medicament să demonstreze că este net superior Remdesivirului, pentru că e un tratament care se referă la cauză și acești anticorpi, destul de scumpi, s-ar putea să reprezinte o soluție de viitor pentru noi, atunci când vom vorbi peste câteva luni.

Voi încerca să fac un comentariu pentru că nu am cum să nu-l fac. Noi am încercat să obținem aprobările de aproximativ 2 luni și, din păcate, am reușit să-l obținem acum 2 zile. Agenția Națională a Medicamentului (ANM), sigur, un organism important în toate țările...", a declarat Adrian Marinescu, în direct la Antena 3

Radu Tudor: Din punct de vedere birocratic e o oroare pentru mine, ANM-ul. Știrea de Breaking News: Există tratament cu Regeneron la "Matei Balș" de acum două zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel