ADMITERE LICEE 2018 rezultate REPARTIZARE Edu.ro: Ce se intampla daca un elev ramane nerepartizat

Scutaru Cristina / 09 iul 2018 / 00:19 Salveaza PDF Comentarii
Repartizare locuri
Descriere foto: Repartizare locuri

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: Elevii care au trecut prin probele de la evaluare națională 2018 află luni, 9 iulie, la ce licee au fost repartizați. Există riscul ca unii dintre ei să rămână nerepartizați.

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: În cazul în care candidatul nu are loc la nici una din opțiunile exprimate pe fișă, el rămâne nerepartizat în această sesiune de admitere și va trebui să participe la o sesiune ulterioară organizată numai pe locurile rămase libere în această sesiune.

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: Situația poate apărea în cazul în care candidatul nu a exprimat suficiente opțiuni, opțiunile exprimate de el fiind ocupate înaintea lui de alți candidați care au medii mai mari.

Când se depun dosarele de înscriere

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie.

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: În perioada 16 - 18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

ADMITERE LICEE 2018, rezultate REPARTIZARE Edu.ro: A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

VEZI ȘI: Repartizare licee 2018. REZULTATE edu.ro Admitere licee 2018


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27