ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE EDU.RO. Cum se face REPARTIZAREA computerizată

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO. Elevii care au terminat clasa a VIII-a și au susținut examenul de Evaluare Națională află astăzi la ce licee au fost repartizați. 

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO. VEZI AICI: ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO.  Cum funcţionează programul de repartizare computerizată: după ce toţi elevii au fost introduşi în sistem, pentru fiecare judeţ, se face o clasificare după ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Calculatorul parcurge această listă de la cea mai mare medie către cea mai mică.

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO. Rezultatele repartizării în licee. În cazul în care doi candidaţi au medii de admitere egale, aceştia vor fi departajaţi folosind, în ordine, următoarele criterii:

media generală obţinută la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a
media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;
nota obţinută la proba de limba şi literatura româna din cadrul Evaluării Naţionale;
nota obţinută la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale;
nota obţinută la proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de limba maternă, susţinuta conform prevederilor Art.10, în cazul candidaţilor care solicită înscrierea la unităţi de învaţamânt cu predare în limba minorităţilor naţionale.

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO.  În cazul în care, la o unitate de învăţământ, pe ultimul loc, există candidaţi cu opţiunea exprimată pentru acea unitate şcolară şi care au mediile de admitere, precum şi toate mediile menţionate la alin. (2), lit. a), b), c), d) şi e) egale, atunci toţi aceşti candidaţi sunt declaraţi admişi la opţiunea solicitată.

ADMITERE LICEE 2017. REZULTATE REPARTIZARE EDU.RO.  În cazul filierei tehnologice, repartizarea candidaţilor se face pe domenii, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiuni. Repartizarea pe calificari profesionale se va face în urmatorii ani de studiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel