ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. În 12 iulie 2017, are loc repartizarea computerizată în licee a absolvenților de clasa a VIII-a.  

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. VEZI AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII ÎN LICEE

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. Comisia Națională de Admitere și comisiile de admitere județene sau a municipiului București a verificat, corectat și a transmis luni baza de date către comisia națională. Astăzi, are loc corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată. 

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. În 12 iulie, se vor repartiza computerizat în învățământul liceal de stat absolvenții claselor a VIII-a, urmând ca-n 13 iulie să fie afișați, la școlile gimnaziale, listele cu absolvenții repartizați din școlile respective și lista cu locurile neocupate la liceele din București și alte județe. 

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. Între 13 şi 17 iulie se va organiza depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. În 18 iulie, liceele vor transmite situația locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere. 

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. Între 19 și 21 iulie, vor fi rezolvate situațiile speciale apărute după repartizarea computerizată. 

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. Cum funcţionează programul de repartizare computerizată: după ce toţi elevii au fost introduşi în sistem, pentru fiecare judeţ, se face o clasificare după ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Calculatorul parcurge această listă de la cea mai mare medie către cea mai mică.

ADMITERE LICEE 2017, edu.ro. Rezultatele repartizării în licee. În cazul în care doi candidaţi au medii de admitere egale, aceştia vor fi departajaţi folosind, în ordine, următoarele criterii:

media generală obţinută la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a
media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;
nota obţinută la proba de limba şi literatura româna din cadrul Evaluării Naţionale;
nota obţinută la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale;
nota obţinută la proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de limba maternă, susţinuta conform prevederilor Art.10, în cazul candidaţilor care solicită înscrierea la unităţi de învaţamânt cu predare în limba minorităţilor naţionale.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy