Adelina Chivu rupe tăcerea: PRESIUNE. La noi, a fost destul de rău

Adelina Chivu a vorbit despre cum a trecut prin pandemie în Milano, cum s-a simțit în cele patru luni de izolare la domiciliu și despre efectul pe care l-au avut restricțiile asupra vieții de familie.

„La noi, a fost destul de rău, noi așa am resimțit perioada aceea. Acum, în schimb, suntem bine, oarecum. Perioada de stat în casă s-a terminat de ceva timp, însă atunci a fost foarte rău. Mai ieșeam doar la market, farmacie și doar pentru ceea ce era urgent. În rest, nu am ieșit deloc, mie mi-a fost mai greu, lui Cristi îi place să stea în casă, să se uite la televizor. Cumva lui i-a prins chiar bine perioada respectivă. Fetele s-au distrat, dar, dacă îmi zicea cineva înainte că o să stau patru luni închisă în casă cu copii, mi s-ar fi părut imposibil. Și dacă am o zi liberă, trebuie să fac ceva”, a spus Adelina Chivu la Antena 3.

„Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău, nu îmi place să stau în casă, prefer viața normală. Nu am venit în România, pentru că acum dacă vii din România, în Italia trebuie să intri în carantină. Probabil vom veni noi sau părinții vor veni aici, pentru că nu ne-am văzut de foarte mult timp. A fost greu, mai ales că părinții mei sunt în vârstă, stăteam oarecum stresați, dar trebuie să ne obișnuim. Ceva s-a schimbat clar pentru următoarea perioadă, în următorii ani va trebui să avem mai multă grijă. 

Eu acum în Milano mai am foarte puține cunoștințe, dacă acum câteva luni auzisem de niște prieteni ai unor prieteni care aveau COVID, acum mai cunosc foarte puțină lume care n-a avut. Așa simțim cumva și noi o presiune, se strânge lanțul. E imposibil să eviți la nesfârșit, oricâtă grijă am avea. 

În continuare, nu mergem la restaurant, nu mergem în spații închise. Ne vedem cu puțini oameni, doar cu prietenii apropiați”, a mai spus Adelina Chivu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel