Adele Chirică are Covid-19! Greșeală FATALĂ! Mulți o fac, fără să-și dea seama! „Știu cum am luat, știu ce am făcut”

Adele Chirică / Foto Facebook
Adele Chirică / Foto Facebook

Adele Chirică a ieșit pozitiv la cel de-al doilea test COVID-19.

 

Adele Chirică, președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare, anunța, recent, că o prietenă cu care s-a văzut a fost ulterior depistată cu noul coronavirus. Imediat a făcut testul, care a fost negativ. A crezut, atunci, că e o răceală mai puternică. Cel de-al doilea test a ieșit însă pozitiv.

„Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv poate și pentru că l-am făcut în a 8 zi nu în a 14. Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat Covid. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală.. dorm cam toată ziua dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn.

Îmi continui izolarea și vineri voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că până vineri voi fi ca înainte. Știu că orice ar fi, nu e decât o alta încercare și o altă lecție ce trebuia învățată. Și chiar sunt recunoscătoare pentru această lecție, deoarece așa am descoperit oamenii minunați care mi sunt alături și multă iubire. De aia pură și necondiționată. Știu că voi fi din ce în ce mai bine pentru că, avându-vă pe voi alături, nu se poate altfel. Așa mobilizare cum ați făcut voi zilele astea nu am mai văzut demult. Nu mă voi mai plânge niciodată că sunt singură. Voi mi-ați arătat că nu sunt. Dumnezeu lucrează prin oameni și mie mi-a trimis îngeri, nu oameni. Abia aștept clipa în care vă voi putea îmbrățișa pe fiecare în parte, nu doar să va privesc pe geam cum am făcut zilele acestea. Dar cu mască. Vă iubesc și cu voi alături totul e mai ușor. Și vă rog, aveți grijă de voi și protejați-vă. E cel mai simplu lucru pe care-l putem face. Doamne ajută! Să fim sănătoși și să trecem cu bine toți peste această perioada grea. Va îmbrățișez...virtual!”, a scris Adele Chirică pe contul de Facebook. 

Cum a luat virusul

„Știu cum am luat, știu ce am făcut. O prietenă mi-a adus niște cadouri. Am pus mâna pe ele, logic. Doar că nu le-am dezinfectat, m-am luat cu vorba și am uitat. Iar cum eu mai am un tic, îmi mai rod și unghiile, de emoție… Asta a fost, așa am luat. Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică!”, a spus, citată de cancan.ro, Adele Chirică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel