EXCLUSIV  Adela Cojan: E SINGURA modalitate să CÂȘTIGĂM războiul COVID

Prof.dr. Adela COJAN, Președinte CNAS, a vorbit despre lupta COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

"Din ce am observat în urma mai multo profesioniști în sănătate, am observat dezvoltarea a unui sentiment de solidaritate și asta mi se pare singura modalitate de a câștiga războiul împotriva COVID-19.

Am observat o coordonare, zic eu, destul de consistentă și unitară la nivel național și raportare destul de acurată a cazurilor. Gândiți-vă că în Marea Britanie abia de curând s-a implementat raportarea la nivel de grupe de vârstă și gen a cazurilor, ori noi facem asta încă de la începutul pandemie, prin urmare, situația din România în ceea ce privește pandemia de COVID-19, număr de cazuri, mortalitate, este foarte bine cunoscută de specialiști și de cei care iau decizia în legătură cu organizarea sistemului sanitar", a declarat Prof.dr. Adela COJAN, Președinte CNAS, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel