EXCLUSIV  Actrița Andra Mirescu, FAZĂ care te lasă fără cuvinte. S-a întâmplat în Herăstrău: De-atunci am spus că nu o să mai pun mâna pe nimic / video

Actrița Andra Mirescu a făcut o dezvăluire neașteptată la interviurile DC News. S-a întâmplat în Herăstrău, în pandemie!

În cadrul interviului acordat pentru DC News, actrița Andra Mirescu de la Teatrul Ion Creangă a povestit că se afla în Herăstrău, când frisbee-ul unor copii a ajuns lângă ea. 

A procedat cum ar fi făcut-o în mod normal, a luat frisbee-ul de jos și l-a aruncat înapoi. Copilul la care a ajuns însă, a avut o reacție surprinzătoare. S-a uitat mirat și imediat, a spus „poate are Covid”. 

„Eram la un moment dat în Herăstrău și erau niște copii care se jucau cu frisbee-ul. Au dat frisbee-ul foarte departe și a ajuns lângă mine. Am pus mâna și l-am aruncat. L-am văzut apoi pe copilul la care a ajuns frisbee-ul că s-a uitat așa și a zis „poate are Covid”, a povestit actrița Andra Mirescu la interviurile DC News. 

În urma acestui incident, spune Andra Mirescu, și-a dat seama că, în vreme de pandemie, ajungi să nu mai faci niciun gest bun pentru că oamenii sunt speriați de pericolul Covid-19. 

„În momentul ăla am spus că nu o să mai pun mâna pe nimic al altcuiva, în perioada asta. Nu mai faci gesturi bune, nu mai ridici de pe jos, nu mai treci nicio vârstnică strada, nu mai faci nimic pentru că oamenii sunt panicați”, a subliniat actrița de la Teatrul Ion Creangă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel