Actorul Chance Perdomo a murit la doar 27 de ani

foto: Chance Perdomo, Facebook
foto: Chance Perdomo, Facebook

Actorul Chance Perdomo, cunoscut din serialele "Gen V" şi "Chilling Adventures of Sabrina", a murit la 27 de ani.

Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolurile sale în serialele TV "Gen V" și "Chilling Adventures of Sabrina", a încetat din viață la vârsta de 27 de ani în urma unui tragic accident de motocicletă, conform informațiilor oferite de Variety, citate de Agerpres.

Moartea talentatului actor american-britanic a fost confirmată de agentul său de presă.

Deocamdată, reprezentanții Poliției din Los Angeles nu au furnizat detalii despre locul exact al accidentului.

Chance Perdomo s-a născut în Los Angeles în 1996, dar a petrecut o mare parte a copilăriei în orașul Southampton din comitatul britanic Hampshire. A urmat cursurile Școlii Comunitare Redbridge înainte de a se înmatricula la Colegiul Peter Symonds din Winchester. Deși inițial a avut în vedere studierea dreptului, și-a urmat pasiunea pentru actorie și s-a mutat la Londra, unde s-a alăturat prestigioasei companii artistice National Youth Theatre.

Roluri care l-au făcut celebru

Perdomo a devenit cunoscut pentru interpretarea personajului Ambrose Spellman în serialul de succes "Chilling Adventures of Sabrina" și pentru rolul lui Andre Anderson în "Gen V", o derivare din universul serialelor cu supereroi "The Boys". Producția celui de-al doilea sezon al lui "Gen V" a fost suspendată în urma tragicului eveniment.

El a fost apreciat și pentru rolul lui Jerome Rogers în filmul de televiziune "Killed by My Debt", care i-a adus o nominalizare la premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor în rol principal.

Pe lângă contribuțiile sale la televiziune, Perdomo a avut și câteva apariții notabile pe marile ecrane, în seria cinematografică "After", unde a interpretat personajul Landon Gibson în filmele "After We Fell" (2021), "After Ever Happy" (2022) și "After Everything" (2023).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel