Acesta este 'antidotul' plictiselii din perioada de izolare la domiciliu?!

Un cuplu din Ungaria pare să fi găsit antidotul plictiselii din perioada de izolare la domiciliu: reconstituie zeci de scene din filme precum ''Ghost'', ''Game of Thrones'' sau ''Scarface'' folosind drept recuzită doar obiecte pe care le au în locuinţă, informează Reuters. 

Fotografiile realizate de Fanni şi Norbert au devenit rapid virale pe reţelele de socializare, iar acum cei doi pun în fiecare zi în practică o nouă idee. 'Ne-a venit inspiraţia pe când găteam în bucătărie', a spus Norbert Hosszu, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se pregătea să-şi pună o perucă şi să reconstituie scena în care Tyrion Lannister îşi toarnă un pahar cu vin roşu la nunta sa din Game of Thrones.

Partenera sa, Fanni Kovacs (26 de ani), a povestit că în timp ce pregătea compoziţia pentru brioşe din cartofi i-a venit în minte o scenă din pelicula Ghost, în care Demi Moore stă la roata de olărit, iar Patrick Swayze o îmbrăţişează. Cei doi, care înainte de pandemia de COVID-19 au lucrat ca actori de improvizaţie, au recreat rapid scena în bucătăria locuinţei folosind aluatul pentru brioşe.

Cuplul primeşte acum mesaje de la internauţi care le cer să facă în continuare reconstituiri solicitând chiar scene din anumite pelicule. 'Lui Fanni şi mie ne-a plăcut mereu să ne deghizăm, iar în vremea studenţiei, mergeam la multe petreceri costumate. Şi bineînţeles că amândurora ne plac filmele şi lucrăm în teatru, a mai spus Norbert.

Scenele pe care cei doi le aleg depind de recuzita pe care o au la dispoziţie în apartament: făină pentru a reprezenta cocaina, sos de roşii în loc de sânge, un aspirator pe post de armă. 'Sper că aceste fotografii vor face oamenii să zâmbească, a spus Fanni, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel