Această profesoară a găsit cea mai adorabilă idee care să-i aline dorul de elevii ei - FOTO

În timp ce majoritatea părinților sunt supărați din cauza închiderii școlilor pe perioada pandemiei, oamneii rareori realizează că și profesorii au motivele lor să fie dezamăgiți de situație.

Nu numai că au fost nevoiți să-și schimbe complet obiceiurile de predare și să se adapteze la cursurile online, ci sunt nevoiți să stea fizic departe de elevi. Însă o profesoară olandeză a venit cu cea mai adorabilă idee de a tricota o păpușă minusculă și drăguță pentru a reprezenta pe fiecare dintre cei 23 de elevi ai săi.

Ingeborg Meinster-Van der Duin, profesoară la școala Dr. H.Bavinck din Haarlem, Olanda, a fost într-adevăr supărată de faptul că nu-și putea vedea elevii în fiecare zi. „Școala a încetat să funcționeze. Totul a fost brusc. Copiii nu mai erau la școală. Și îmi este atât de dor", a spus ea.

Profesoara Ingeborg a decis că trebuie să facă ceva în acest sens. Văzuse niște păpuși similare pe Pinterest și se gândise de ce să nu o facă singură? Băieții au fost îmbrăcați în haine închise, iar fetițele au primit cardigane colorate. Profesoara a avut grijă să personalizeze total păpușile, până și ochelarii și pistruii au fost gândiți. Pentru fiecare păpușă, Ingeborg Meinster-Van der Duina petrecut trei-patru ore.

Profesoara a creat păpușile cu atâta atenție la detalii, încât copiii au putut instantaneu să se recunoască. Singura întrebare pe care au avut-o copiii a vizat-o pe domnișoara profesoară: "Miniatura ei unde era?". Prin urmare, Ingeborg a petrecut alte câteva ore tricotând o păpușă și pentru ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel