Accident Râmnicu Vâlcea. Carambol pe șosea. Mai multe persoane, rănite

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe DN 64, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea către Drăgăşani, în care au fost implicate cinci autovehicule, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea

Potrivit acestora, în urma impactului dintre maşini au rezultat şi scurgeri de combustibil pe carosabil, dar nu există risc de explozie. 'Iniţial, spre locul accidentului au plecat două ambulanţe de la SAJ şi un echipaj SMURD, ulterior fiind solicitată şi o a treia salvare. Toate cele cinci victime au fost preluate de acestea, sunt conştiente şi au fost transportate către Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. Nu se cunoaşte deocamdată starea lor', a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, notează Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au precizat că traficul în zonă se desfăşoară alternativ, pentru a le permite poliţiştilor să efectueze cercetările şi să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

'Din primele informaţii, o autoutilitară, care se deplasa dinspre Drăgăşani spre Râmnicu Vâlcea, a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care venea din sens opus, aceasta ricoşând într-un alt autoturism. Din impact, duba s-a răsturnat peste alte două maşini care circulau în spatele ei. Două persoane din cele cinci rănite - şoferul dubei şi şoferul celei de a doua maşini implicate - par a fi mai grav', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu, conform sursei citate.

Al doilea accident

Acesta este al doilea eveniment rutier ce a avut loc sâmbătă în Vâlcea. În cursul după-amiezii, un alt accident, produs la Racoviţa, în care au fost implicate şase autovehicule, a blocat Valea Oltului, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu, mai bine de o oră. O persoană a fost rănită, dar starea ei nu este gravă, au precizat reprezentanţii IPJ.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel