Acces la vaccin și pentru familiile angajaților. Anunțul premierului

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

Premierul Florin Cîțu susține marți o conferință de presă alături de președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu. 

La începutul conferinței de presă de la Palatul Victoria, premierul Florin Cîțu a declarat că „am schimbat modalitatea prin care angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă, cu ajutorul operatorilor economici și după ce sunt avizați de DSP.”

„Am vorbit cu cei de la DSP săptămâna trecută și le-am spus să susțină acest demers cu toate eforturilor.”, a adăugat Cîțu. În continuare, premierul a precizat că s-a întâlnit cu reprezentanții turismului și HoReCa, dar și cu ONG-urile și asociațiile pacienților.

„Avem nevoie de extinderea campaniei de vaccinare prin această modalitate, dar și de o campanie de informare corectă. În spațiul public sunt foarte multe informații care subminează eforurile campaniei de vaccinare.”, a mai spus premierul Florin Cîțu.

„Am luat decizia, de exemplu, de a elimina numărul de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător. Vom elimina și se pot înscrie mai multe persoane în platformă.”, a subliniat el. 

Cîțu: Vor avea acces și familiile angajaților 

„Revenind la vaccinarea personalului din companii și angajați, un lucru în plus: vor avea acces și membrii familiilor care sunt în companiile respective. În acele comunități unde nu există un centru de vaccinare, dar există acest centru de vaccinare al companiei lor respectiv, cei din comunitate vor putea să se vaccineze.”, a anunțat premierul, marți, la Palatul Victoria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel