Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, mesaj pro-vaccinare: Toată lumea trebuie să se vaccineze! Nu sunt periculoase pentru organism!

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici a explicat, pe înţelesul tuturor, cât de importantă este vaccinarea şi cât de sigure şi eficiente sunt vaccinurile. Mesajul său vine în contextul campaniei de vaccinare anti Covid-19, în plină desfăşurare. 

În mesajul său, academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici a susţinut faptul că vaccinul şi păstrarea măsurilor de prevenţie sunt căile prin care omenirea poate scăpa de pandemie.

"Singura posibilitate pe care o avem pentru a lupta împotriva pandemiei este să folosim o medicație în fond naturistă, care face apel la capacitățile de vindecare ale organismului. Vaccinul nu e un medicament. Nu e o substanță activă pe care o introducem în organism care să distrugă virusul. Este o moleculă simplă care are ca scop să semnalizeze și să stimuleze sistemul de imunizare al organismului, să producă celulele necesare care să distrugă și să câștige. Medicamentul este foarte activ. De aceea vaccinarea este singurul stâlp prin care, împreună cu măsurile de izolare, ne va ajuta pentru a scăpa de pandemie.

Există curente antivacciniste care se bazează pe informații non-științifice. Vaccinurile au făcut bine în istoria omenirii. Părerea mea e că toată lumea trebuie să se vaccineze. Nu sunt periculoase pentru organism”, a transmis, în mesajul său, Constantin Bălăceanu-Stolnici.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel