EXCLUSIV  Acad. Stanislav Groppa, sfaturi ESENŢIALE în războiul cu Covid-19

Acad. prof. dr. Stanislav Groppa a explicat care sunt cele trei reguli atât de simple dar atât de importante pentru a vă proteja de o infectare cu noul coronavirus. 

"Trebuie să fim foarte atenţi. Covidul nu a venit ca să dispară într-o lună sau două. E necesară o evaluare a sistemului de sănătate pe o perioadă mai lungă de timp. Este foarte important ca nu numai sistemul de sănătate să fie implicat în procesul de profilaxie şi de tratament. E important ca populaţia să conştientizeze că este o problemă serioasă şi totodată sunt câteva reguli, particularităţi care ar putea diminua procesul de îmbolnăvire.

Ele nu sunt atât de complicate, dar sunt extrem de necesare: purtarea măştilor -  de a ne proteja pe noi şi pe cei din jur, igienizare obligatorie şi utilizare a acelor substanţe dezinfectante în fiecare familie – e o necesitate a conduitei zilnice, precum şi păstrarea distanţei. Sunt câteva principii comportamentale pe care trebuie să le îndeplinească populaţia", a explicat Stanislav Groppa la emisiunea "Academia de Sănătate".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel