EXCLUSIV  ABUREALĂ uriașă cu regulile anti-Covid-19 în sala de fitness. Dezvăluiri care NU vor apărea vreodată la TV - FOTO

La data de 15 iunie, s-au deschis sălile de fitness. După ce autoritățile s-au întrecut în reguli pentru distanțarea socială, iată care este situația reală într-o sală de fitness.

Dacă până acum câteva zile, știam că nu ai voie să faci duș în vestiar, după antrenament, și masca de protecție este obligatorie pe tot parcursul orelor de sport, lucrurile s-au schimbat. Dar să încep cu... începutul.

Pentru a merge la sala de fitness, fiecare membru trebuie să se programeze online într-o aplicație. Asta am și făcut, operațiunea durează cam 30 de secunde, timp în care afli și dacă intervalul ales de tine este disponibil. După ce mi s-a confirmat că rezervarea la sală este în regulă, mi-am făcut geanta și am plecat pentru o oră de mișcare. Chiar îmi era dor...

Toate bune și frumoase până aici. Este obligatorie masca de protecție când ajungi la recepția sălii de fitness, nu ți se măsoară nicio temperatură, ți se spune că trebuie să mergi cu masca de protecție în zona de antrenament sau de cardio, apoi Dumnezeu cu mila. De ce spun asta? Păi, pentru că, odată ce am ajuns în sala de fitness, m-am întrebat: 'ce fac cu masca, unde o pun?' În sală există niște măsuțe unde îți poți lăsa bidonul cu apă, prosopul, telefonul, unele accesorii pentru antrenament, nicidecum masca de protecție. 

Pe tot parcursul antrenamentului, mi-am mutat masca de protecție în zona unde aveam nevoie de un aparat. Am mers la presa militară pentru umeri, masca era pusă lângă telefon și bidon, apoi la aparatul de fluturări laterale, situația s-a repetat. Partea proastă este că, odată pusă mâna pe aparatele din sală și apoi pe mască, ce protecție mai oferă acea mască? 

Unii participanți la antrenament au fost mai inventivi. Ba și-au înfășurat masca în jurul brațului, ca o brățară, ba și-au legat-o de firul căștilor pentru muzică. 

Cu privire la distanțarea socială din sala de fitness, aceasta este inexistentă. Deși sala este uriașă, luni, 15 iunie, părea de neîncăput. Orice voiai să faci, fie un exercițiu la un anumit aparat, fie mers alert pe bandă, trebuia să aștepți la rând. 

La finalul antrenamentului, din nou masca pe față și mergi la vestiar. Aici, altă poveste. Deși se poate face duș, femeile fug de apă ca dracul de tămâie. Pe multe le-am văzut că se schimbă pe fugă, într-un colț, cât mai departe de tine, și dintr-o dată dispar. 

Pozele de mai jos sunt făcute spre sfârșitul programului sălii de fitness:

2. -imagine fara descriere- (103962381_266928731198278_8840282037484337714_n_55687700.jpg)

2. -imagine fara descriere- (84231561_277902263409090_564078344173113694_n_51391500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel