A mai murit un salvator. A fost răpus de COVID-19. Doliu la ISU Vâlcea

Foto: ISU Vâlcea
Foto: ISU Vâlcea

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea a murit din cauza noului coronavirus. 

Un salvator din cadrul ISU Vâlcea și-a pierdut viața în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul a fost inițial izolat la domiciliu, dar ulterior starea sa de sănătate s-a agravat. Astăzi, colegii lui au ținut un moment de reculegere. 

”Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea au ținut un moment de reculegere în memoria colegului Plt. Adj. Sef. Banu Gheorghe Romeo, născut în data de 09.07.1974, și angajat ca subofițer operativ principal la data de 01.09.2006 în cadrul Gărzii de Intervenție Brezoi – Detașamentul de Pompieri Rm. Vâlcea -  ISU Vâlcea”, se arată într-un comunicat de presă. 

Când s-a infectat


Angajatul ISU a fost confirmat cu Covid - 19 la data de 13.10.2020. În perioada 13.10.2020 - 26.10.2020 a fost emisa decizia de izolare la domiciliu, iar din cauza prezentării unor simptome specifice virusului, începând cu data de 19.10.2020 a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Secția de Boli Infecțioase.

”În data de 26.10.2020 acesta a fost transferat de la Secția de Boli Infecțioase la UPU Vâlcea ca urmare a agravării stării de sănătate. Din păcate, eforturile personalului medical de la UPU Vâlcea au fost fără rezultat, fiind declarat decesul subofițerului la ora 20.00. Sincere condoleanțe familiei greu încercate de aceasta tragedie”, au mai precizat reprezentanții ISU Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel