A fost răpusă de COVID și fiica cântărețului Petrică Moise, decedat săptămâna trecută. Niciunul nu era vaccinat

A fost răpusă de COVID și fiica cântărețului Petrică Moise, decedat săptămâna trecută. Niciunul nu era vaccinat / Foto: Pixabay
A fost răpusă de COVID și fiica cântărețului Petrică Moise, decedat săptămâna trecută. Niciunul nu era vaccinat / Foto: Pixabay

La o săptămână după ce cântărețul Petrică Moise a murit de COVID, a fost răpusă de virus și fiica acestuia. Ambii erau nevaccinați.

Doliu imens în lumea muzicii populare. După ce săptămâna trecută a murit cântărețul Petrică Moise, acum a murit și fiica acestuia. Ambii fuseseră infectați cu coronavirus și niciunul nu se vaccinase, scrie Realitatea.net. Lia Moise avea 51 de ani. Aceasta era interpretă de romanțe și era internată de mai multe zile la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Lia Moise locuia împreună cu tatăl ei și amândoi au ajuns la spital cu plămânii afectați, iar starea lor de sănătate s-a înrăutățit extrem de rapid. Niciunul dintre ei nu era vaccinat împotriva coronavirusului.

Cine a fost Petrică Moise

Interpretul de muzică populară din Banat Petrică Moise a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Petrică Moise era internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. 

Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară, iar muzică lui a depăşit graniţele Banatului şi ale ţării. S-a născut pe 19 iunie 1947, în satul Chisoda. Celebrul său cântec „Iorgovan frumoasă floare” a devenit un imn al bănăţenilor. Vezi AICI mai mult.

Bilanț coronavirus 12 octombrie 2021. RECORD după record. Val de morți: Au decedat și două tinere nevaccinate

În intervalul 11.10.2021 (10:00) – 12.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 442 de decese (226 bărbați și 216 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Dintre cele 442 decese, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 4 la categoria de vârstă 30-39 ani, 20 la categoria de vârstă 40-49 ani, 34 la categoria de vârstă 50-59 ani, 112 la categoria de vârstă 60-69 ani, 139 la categoria de vârstă 70-79 ani și 131 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Cele două decese de la categoria de vârstă  20-29 ani, sunt două femeie, una din județul Caraș-Severin, cealaltă din Județul Prahova, ambele în vârstă de 26 de ani, nevaccinate și fără comorbidități. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel