Urmărește emisiunea live


A fost lansat Memorialul Eroilor din Sănătate. Acum poți aprinde o lumânare virtuală pentru fiecare medic răpus de COVID-19

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate, onorând astfel jertfa lucrătorilor din sănătate căzuţi la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

"Am lansat Memorialul Eroilor din Sănătate! Fiecare dintre dvs. sunteți invitat/invitată să vă exprimați omagiul față de sacrificiul colegilor noștri/colegelor noastre! Aveți posibilitatea de a vă scrie gândurile în Cartea de onoare a Memorialului și de a aprinde o lumânare simbolică pentru fiecare dintre cei decedați.

La fel de important: aveți posibilitatea de a distribui acest link, contribuind astfel la diseminarea informațiilor privitoare la cei decedați la datorie. Noi am realizat cadrul general al Memorialului, el construindu-se în continuare prin intermediul intervenției fiecăruia/fiecăreia dintre dvs.", se arată într-un mesaj postat pe pagina Federației "Solidaritatea Sanitară".

Am lansat Memorialul Eroilor din Sănătate! Fiecare dintre dvs. sunteți invitat/invitată să vă exprimați omagiul față de...

Publicată de Federația “Solidaritatea Sanitară” din România pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel