A DEMISIONAT directorul medical al Spitalului Colentina

Directorul medical al Spitalului Colentina, Prof. Dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție.

Directorul medical al Spitalului Colentina, Prof. Dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție, potrivit Antena 3. Deși aceasta și-a anunțat decizia încă de la începutul lunii octombrie, cu data intrării în vigoare vineri, 16 octombrie, până în acest moment nu a fost numit un alt director medical și Sabina Zurac a continuat să rămână în funcție.

„Este adevărat, doamna dr Sabina Zurac a demisionat din funcția de director medical. A fost o înțelegere de la început cu doamna doctor, dânsa ne-a spus din start că nu va ocupa decât temporar funcția, și nu, nu și-a dat demisia din luna octombrie așa cum se spune. Demisia și-a dat-o vineri când am și luat act de ea. Astăzi sau mâine vom stabili cine va va prelua funcția de director medical al Spitalului Colentina” a explicat, pentru DC Medical, managerul spitalului, Remus Mihalcea (vezi AICI). 

Prof Dr Sabina Zurac este Șef al Secției de Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, funcție pe care o deține în continuare. Conform informațiilor, decizia îi aparține fostului director și este posibil să fie strâns legată de faptul că Spitalul Colentina urmează să devină spital COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel