A crezut că COVID-19 este doar o farsă. Soția sa a murit din cauza coronavirusului

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Un șofer de taxi, care credea că coronavirusul este doar o farsă, și-a pierdut soția din cauza Covid-19.

Tot mai mulți oameni care inițial au luat pandemia de coronavirus drept o glumă proastă, ies în spațiul public și vorbesc despre greșeala pe care au făcut-o atunci când nu au luat în serios pericolul pe care îl reprezintă acest virus și nu au respectat măsurile de prevenire a infectării. Majoritatea o fac fie atunci când trec prin boala provocată de coronavirus, fie atunci când pierd pe cineva drag din cauza COVID-19.

Este și cazul lui Brian Lee Hitchens, un taximetrist din Florida care le-a povestit jurnaliștilor de la BBC  cât de scump l-a costat ignoranța și sfidarea tuturor regulilor impuse de autorități. Și-a dat seama cât de grav este totul atunci când soția sa, Erin, a murit din cauza coronavirusului.

"Acesta este un virus real care afectează diferit oamenii. Nu pot schimba trecutul. Pot trăi doar în ziua de azi și pot face alegeri mai bune pentru viitor", a explicat Brian.

Bărbatul a mărturisit că nu a urmat nici una dintre recomandările medicilor și nici nu a solicitat ajutor medical imediat atunci când el și soția sa au avut primele simptome ale infectării cu COVID-19. Mai mult, acesta a continuat să meargă la muncă. Brian și-a revenit, dar soția sa, în vârstă de 46 de ani, s-a îmbolnăvit grav și a murit luna aceasta din cauza problemelor cardiace legate de virus.

Teorii conspiraționiste mortale

Brian a povestit că a citit mai multe teorii conspiraționiste  pe internet și a crezut în ele. De-a lungul timpului a crezut că virusul este o farsă, că este legat de tehnologia 5G sau că este doar o boală asemeni răcelii. Au dat peste aceste teorii pe Facebook.

„Am crezut că guvernul îl folosește pentru a ne distrage atenția, sau  că are legătură cu 5G”, a explicat Brian.

Ulterior el a scris o postare pe Facebook în care a îndemnat oamenii să respecte măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus.

„Dacă trebuie să ieșiți, vă rugăm să folosiți înțelepciunea și să nu fiți nechibzuiți așa cum am fost eu. Daca aș fi fost și eu, acest lucru nu ni s-ar fi întâmplat mie și soției mele", a scris el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel