Demisiile lui Hăineală, Ghica și Danileț din CSM cerute din nou

ghica
ghica

 Miercuri, CSM încearcă, pentru a treia oară, alegerea vicepreședintelui. Judecătorul Horațius Dumbravă a cerut din nou demisia Oanei Hăineală, Alinei Ghica  și Cristi Danileț. Alina Ghica este practic revocată din Consiliu de către Curțile de Apel pe care le reprezintă, iar pentru revocarea lui Danileț mai este nevoie de cinci voturi.

Războiul din CSM a scos la iveală adevărata față a Justiției din România. Luptele intestine din CSM sunt departe de a lua sfârșit, miercuri, când a fost convocat Plenul pentru a putea alege vicepreședintele. Înainte de începerea ședinței, judecătorul Horațius Dumbravă a cerut din nou demisia Oanei Hăineală, Alinei Ghica  și Cristi Danileț, scrie lu.ju.ro.

 De asemenea, Dumbravă consideră că Alina Ghica și Cristi Vasilica Danileț, ar trebui să-și dea demisia de onoare, în condițile în care majoritatea judecătoriilor și a Curtilor de apel din țară a votat pentru revocarea lor din Consiliu.

Până la începerea ședinței de plen a CSM, pentru funcția de vicepreședinte nu își mai depusese candidatura niciun alt candidat, astfel că ridicolul alegerilor va merge pănă la capăt. Nu este de mirare ca în final să asistăm la rocada de care s-a vorbit în ultimul timp între Hăineală și Ghica.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel