20 de autocare cu români din Germania, blocate în Vama Nădlac

Este aglomeraţie la vama Nădlac, pe sensul de intrare în România. 20 de autocare sunt blocate în punctul de trecere al frontierei, ca urmare a noilor directive impuse de MAI. 

După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat că românii care vin din ţările cu mai mult de 500 de cazuri confirmate de COVID 19 trebuie să intre în carantină obligatorie la intrarea în România, cozile la vama Nădlac au crescut. 

În acest moment, conform Antena 3, sunt blocate peste 20 de autocare în punctul de trecere al frontierei. Oamenii aşteaptă să fie controlaţi de medici pentru a se stabili dacă sunt infectaţi sau nu cu noul coronavirus. 

Oamenii sunt nemulţumiţi de situaţie şi se plâng că autorităţile nu le-au comunicat prea multe. 

"Timpul de aşteptare este de 30 de minute în acest moment în vama Nădlac. Persoanele care sosesc din state cu cel puţin 500 de cazuri de COVID 19 intră în proceduri speciale. Sunt peste 10.000 de persoane care au trecut prin vamă de aseară până acum. Şi timpul de verificare a fiecărei persoane a crescut, de la 1 minut la 5-10 minute, conform noilor proceduri. Fluxul de pasageri este unul normal, dar procedurile în sine sunt cele care dau aceşti timpi de aşteptare", a transmis Alexandra Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel