10.000 de MORȚI în octombrie. SUA, scenariu TERIBIL pentru România. Imbri și Dorobăț, SEMNAL de ALARMĂ. "CUTREMURĂTOR"

Medicii Emilian Imbri și Carmen Dorobăț au transmis un mesaj îngrijorător după ce cercetătorii americani au transmis un scenariu teribil pentru România, în ceea ce privește pandemia de COVID-19. 

Specialiștii din Statele Unite ale Americii au anunțat că, în luna octombrie, România va ajunde la 10.000 de morți, din cauza infecției cu COVID-19. În acest context, medicii Emilian Imbri și Carmen Dorobăț au comentat. Iată ce au spus aceștia. 

"Știrea este cutremurătoare, dar este plauzibilă din punct de vedere medical, ca urmare, vă spun acum că trebuie să ne pregătim exact ca într-o gospodărie. Nu vine un val. Dacă așa va fi, înseamnă că numărul cazurilor va fi cu mult mai mare, dacă au ajuns la asemenea calcule. De regulă, specialiștii nu prea greșesc aceste calcule și atunci va trebui să ne pregătim din punct de vedere uman și din punct de vedere material, material de protecție. Cetățenii trebuie să audă această informație, acum o văd și eu pentru prima dată, ar trebui să o audă, să o înțeleagă și în egală măsură să ne asculte și pe noi. Este logic să ne așteptăm", a declarat Carmen Dorobăț, în direct la B1 TV.

Spitalul medicului Emilian Imbri se pregătește pentru ce-i mai rău

Medicul Emilian Imbri susține că și un medic din România a realizat niște calcule, în urma cărora rezultă că "undeva pe 14 august, Terapiile Intensive din România vor avea câteva mii de solicitanți și nu vor face față".

"Eu am luat măsuri un pic forțate, în sensul că am trimis oamenii în concediu, acum, rapid, ca să încerc să refac forțele unor echipe care vor intra probabil în iulie sau august, în cazul în care lucrurile se precipită. Mai mult nu putem face și așa sunt epuizați. Au muncit patru luni aproape, vă rog să mă credeți, destul de greu și am preferat acum să ținem în spital un minim de echipaj și restul să se refacă", a completat Emilian Imbri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel