Victor Ponta a fost operat. Primul mesaj al premierului după operație

Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchiul stâng, în Turcia. Luni a fost supus prim-ministrul operației, la o clinică privată din Istanbul.

Victor Ponta s-a accidentat la genunchi la un meci de baschet. Premierul a fost supus unei operaţii de menisc şi de ligamente încrucişate. Recuperarea va dura câteva zile. Premierul nu are voie să-şi mişte piciorul operat până vineri. Daciana Sârbu, soția sa, i-a fost alături, la spital, potrivit România TV.

După operaţie, medicii i-au recomandat premierului să meargă în cârje timp de o lună. Până vineri, premierul este în concediu. Vicepremierul Gabriel Oprea i-a preluat atribuțiile lui Victor Ponta la conducerea Guvernului, în urma decizie prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine - operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur și pe cei care "se bucură" de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", a scrie premierul Victor Ponta, marți dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel