Vedetă TV din Bosnia, cu fața distrusă de operații estetice: „Îi dau în judecată pentru că mi-au distrus viața” - FOTO

O vedetă de televiziune, din Bosnia, susține că fața sa a rămas complet distrusă, după ce a suferit o serie de intervenții chirurgicale.

Lejla Zvizdic, în vârstă de 35 de ani, spune că operațiile estetice au transformat-o într-un monstru. Deși alesese să recurgă la astfel de intervenții, cu gândul de a-și corecta imperfecțiunile, la o clinică privată din Sarajevo, la doar câteva zile după, fața sa a devenit de nerecunoscut, informează DailyMail.

Prezentatoarea a declarat că va da clinica în judecată pentru că "i-a distrus viața".

"Doream să beneficiez de avantajele unei operații estetice pentru a fi mai frumoasă, nu doar pentru mine, dar și pentru soțul meu și, totodată, pentru publicul care mă urmărește. Cu toate acestea, totul s-a transformat într-o agonie. Am rămas arătând ca un monstru. Viața mea a fost complet distrusă într-o singură zi. Fața mea este de nerecunoscut", a afirmat, pentru presă, Lejla Zvizdic.

Mai exact, după acea operație estetică, Lejla Zvizdic relatează că a decis să plece într-o mică vacanță, unde a început să observe anumite schimbări. Deja, în momentul în care ajunsese acasă, fața sa era complet distrusă.

În schimb, chirurgul Farah Karabeg, în a cărui clinică s-a desfășurat operația, susține că reacția adversă a feței a fost provocată de medicamentul antialergic luat, după ce vedeta fusese înțepată de o albină.

"Doamna Zvizdic, după operație, în timp ce se afla în călătorie, a fost înțepată de o albină. Atunci, a luat un medicament antialergic, deși nu trebuia să o facă. Deținem probe medicale și le vom prezenta în instanță", a spus chirurgul Farah Karabeg. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel