Studiu: Femeile preferă bărbații care au tonalitate foarte joasă a vocii

Femeile se simt mult mai atrase de bărbații care au o tonalitate foarte joasă a vocii, deși aceștia sunt cel mai mult predispuși să înșele.

Un studiu realizat recent și publicat în jurnalul Personality and Individual Differences Cat a încercat să stabilească cât de atractivi sunt bărbații pentru femei, în funcție de tonalitatea vocii lor, scrie lyla.ro.

Astfel, potrivit cercetării, tonalitatea vocii unui bărbat pare să fie unul dintre factorii principali la care femeile reacționeaza instinctiv.

O anumită tonalitate a vocii unui bărbat poate stârni la o femeie, aproape instantaneu, impulsul de a face sex, însă există și tonalități de voci care pot înfrâna aceste instincte.

Cercetarea, care s-a realizat cu participarea a 87 de femei, cărora le-a fost dat să asculte diferite tonalități de voci ale bărbaților, a dorit să aducă explicații concrete cu privire la felul în care femeile reacționează atunci când le aud.

"Tonalitatea vocii unei persoane poate afecta percepția noastra vis-a-vis de acea persoană. Până acum era neclar de ce femeile preferă vocile bărbaților ce par să înșele mai des. În urma studiului ne-am dat seama că acești bărbați sunt atrăgători pentru femeile care vor aventuri, deci nu sunt interesate prea mult de fidelitate", a declarat autorul studiului.

Majoritatea femeilor au declarat ca simt atracție sexuală față de bărbații care au o tonalitate a vocii foarte joasă. Totodată, majoritatea femeilor au declarat că simt nevoia să se comporte romantic cu posesorii vociilor pe frecvențe medii. Posesorii vocilor cu frecvențe înalte nu au fost însă deloc agreați de femeile participante la studiu.

Rezultatele obținute relevă că femeile preferă, de fapt, bărbații predispuși cel mai mult să înșele, respectiv bărbații cu voci groase,  susțin cercetătorii. Ele însele au recunoscut că preferă astfel de bărbați doar pentru aventuri.

Însă, cele mai mari șanse de reușită în cuplu o au bărbații cu vocile pe frecvențe medii înalte, întrucât femeile nu doar că se simt atrase sexual de aceștia, dar au tendința de a fi "grijulii" cu ei și de a le împărtăși dragostea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel