Site-ul de pariuri online Bet365.com, interzis în România

Agenția de pariuri online Bet365.com a fost adăugată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc pe lista caselor de pariuri care activează ilegal pe teritoriul României. În consecință, orice pariu făcut de azi la această casă este considerat ilegal, iar jucătorii români vor fi aspru sancţionaţi.

Potrivit România TV, Oficiul Național de Jocuri de Noroc a reactualizat lista caselor de pariuri care activează ilegal pe teritoriul României. Pe această listă neagră a fost adăugată şi casa de pariuri Bet365.

"Vă informăm că prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat", informează Oficiul Național de Jocuri de Noroc, pe site-ul instituției.

Ce riscă românii care mai pariază la Bet365

Amenzile pentru jucătorii care ignoră avertismentul de a mai paria la Bet365 sunt cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei.

"De asemenea, informăm toți jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: "Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.", se mai precizează în documentul citat.

Bet365 este agenţia din România cu cei mai mulţi pariori online, astfel că zeci de mii de jucători vor fi afectaţi de această decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel