Sentință șoc în lupta dintre milionarul mexican și românca Irina Cristescu

Zarurile au fost aruncate în celebrul caz al Irinei Cristescu și al nepotului lui Carlos Slim, un om de afaceri mexican, Hector Bitar de la Pena. Fetița lor, de numai doi ani, va fi luată de lângă mamă și trimisă în Mexic la familia tatălui. În spate se află o poveste cu mulți bani, amenințări și urmăriri ca în filme.

Românca nu a reușit să învingă în justiție cea mai bogată familie din lume.

Care este povestea Irinei Cristescu

Hector Bitar de la Pena este un arhitect dintr-o familie bogată din Mexic, rudă cu miliardarul Hector Slim. În urmă cu cinci ani, la New York, a cunoscut-o pe românca Irina Cristescu. Atât de intense au fost sentimentele dintre Hector și Irina, încât totul s-a derulat pe repede înainte. 

A urmat o nuntă ca în povești, dar perfecțiunea a durat până când pe lume a apărut micuța Alessia Miroslova. În câteva luni de la nașterea micuței, tatăl și-a dat arama pe față. În urma amenințărilor sale și a unui comportament violent,. Irina a depus actele de divorț în România și a fugit din Mexic împreună cu micuța. S-a refugiat în SUA, de unde FBI a îndrumat-o în România.

Hector Bitar a reacţionat dând-o în judecată pentru răpire internaţională de copii. În ciuda solicitării procurorului de caz și a experților, care au arătat că tatăl are un comportament violent, instanţa a decis marți ca micuţa Alessia Miroslava să fie trimisă înapoi în Mexic. Asta deşi miliardul mexican nici măcar nu s-a deranjat să-şi angajeze un avocat, ci a fost reprezentat de un avocat din oficiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel