Scandal în PNL din cauza unui sondaj! S-a lăsat cu o demisie

Consilierul local PNL Dan Cherciu a anunţat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Craiova, că demisionează atât din partid, cât şi din funcţia pe care o ocupă în forul local.

'Am luat decizia de a demisiona din PNL şi din CL Craiova. Dar, atenţie, din CL demisionez cu data de 1 decembrie. Deci încă sunt aici', a declarat Dan Cherciu, în cadrul şedinţei forului local.

Dan Cherciu a declarat ulterior presei că motivul pentru care a demisionat din PNL este rezultatul sondajului intern realizat în interiorul PNL Dolj în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de primar al Craiova. În respectiva cercetare, Dan Cherciu s-a plasat pe ultima poziţie, după fostul fotbalist Pavel Badea şi după Eugen Călinoiu, fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj.

'Mi s-a părut suspect că am cerut să văd cum s-a desfăşurat cercetarea şi am fost refuzat. Am primit doar rezultatele. Colegii de la PNL încă nu au aflat decizia mea de a demisiona, probabil că acum o să îi anunţ, pentru că la Primărie am făcut public în premieră că demisionez', a mai declarat Cherciu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel