Salariul minim pe economie va crește în 2013

13 NOI, 2012 / 13:41
Salveaza PDF Print Comentarii 23 accesari
mariana_campeanu
mariana_campeanu

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a anunțat că în 2013 salariul minim pe economie va fi majorat, dar nu se știe încă procentul.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat că salariul minim pe economie va creşte de anul viitor, însă nu a putut preciza exact cu ce procent, acest lucru urmând să fie stabilit după elaborarea bugetului pe 2013.

Federaţiile sindicale au cerut majorarea salariului minim. Cartel Alfa a propus suma de 850 de lei, în timp ce Blocul Naţional Sindical ar dori ca acesta să fie majorat la 1.000 de lei.

"Cred că vom putea să spunem cifra exactă când vom construi bugetul pe 2013, dar sigur va creşte", spune Mariana Câmpeanu.

Ministrul a precizat că se va încerca şi majorarea alocaţiilor pentru copiii între 2 şi 18 ani, care este în prezent de 42 de lei. "Nu depinde de mine, neapărat, depinde de toată situaţia economică a ţării, dar sigur că e necesar", a subliniat Mariana Câmpeanu.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

McDonald's vinde restaurantele din România unui magnat rus

Crişan Andreescu / 27 Martie, 11:39

ECONOMIE

Cutremur pe piața fast-food din România. Un lanț de restaurante urmează să fie vândut unui cetățean rus foarte bogat, potrivit unor informații din piață.

TOP STIRI CELE MAI...

divahair.ro

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet