REZULTATE BAC 2015. Eleva de 10 din Bacău, uimită de rezultat

REZULTATE BAC 2015. Diana Mihaela Zamfir a renunţat în ultimul an la distracţii, a muncit mult iar la Bacalaureat a luat 10 la toate probele.

Absolventa Colegiului „Naţional Gheorghe Vrănceanu" va urma Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză, din cadrul Universităţii din Bucureşti. Frumoasă dar dedicată învăţăturii, Diana Mihaela Zamfir a reuşit să obţină nota 10 la toate probele la care a susţinut Bacalaureatul.

„Am început să învăţ pentru Bacalaureat de la sfârşitul clasei a 11-a. Am studiat mai mult, am renunţat la ieşirile cu prietenii. Cel mai mult am citit în ultimile trei săptămâni", a povestit Diana Zamfir, citată de Adevărul.

Chiar dacă se aştepta la rezultate foarte bune, eleva Colegiului Naţional „Gheorghe Vrănceanu" din Bacău a rămas puţin uimită să vadă că a luat numai note de 10. În clasa a 12-a a obţinut media generală de 9.79.

„Sunt foarte bucuroasă că am obţinut aceste note. Am avut grijă să nu las nimic necompletat şi sa tratez cu seriozitate toate subiectele. Consider însă că examenele din acest an au fost mai uşoare, mai clare. S-a implicat Ministerul Educaţiei în buna desfăşurare a Bacalaureatului", consideră Diana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel