Răzvan Savaliuc vorbește despre o teorie neașteptată în cazul lui Mircea Băsescu

Răzvan Savaliuc
Răzvan Savaliuc

Într-un interviu acordat marți, Mircea Băsescu a spus că nu se simte vinovat de nimic și că a luat totul ca pe o glumă. Răzvan Savaliuc a comentat la Antena 3 declarațiile pe care le-a făcut fratele lui Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Monica Macovei, un procuror ceauşist care şi-a compromis ţara

"Dacă Mircea Băsescu spune că a luat totul ca pe o glumă înseamnă că are un mod de a glumi pe care noi nu îl înțelegem. Mai spune Mircea Băsescu că nu crede că i se trage de la finii lui. Păi nu era el cel care depunea plângere de șantaj la DNA? Mircea Băsescu a fost cel care a aruncat informațiile. Mircea Băsescu glumea cu așa ceva? Eu cred că Mircea Băsescu a văzut în familia lui Sandu Anghel un bun prilej de a face bani. A vrut să îi țină aproape pe cei din familie lui Bercea Mondial pentru că a văzut că sunt săritori și răspundeau dorințelor lui", a spus Răzvan Savaliuc.

"Am mai auzit o teorie referitoare la ceea ce spune Mircea Băsescu... că nu este mâna finilor lui. S-ar putea ca oamenii din spatele problemei, cei care i-au determinat pe cei din clanul Bercea să dea filmulețe, să fie niște reprezentanți ai serviciilor secrete rusești. În perioada lor de vârf de cămătărie, au făcut mari afaceri. Ei împrumutau sume foarte mari, pe termen foarte scurt, unor oameni care se ocupau de armament. Rușii, care au făcut afaceri cu ei, având spectacolul acesta cu Ucraina, pot specula orice oportunitate astfel încât să creeze dezechilibre", a mai zis Răzvan Savaliuc la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel