Primarul din localitatea ”Livezile”, paradă cu fete în bikini

Un car alegoric în care se aflau dansatori în slip şi cadâne, dar şi un camion cu o fanfară au traversat sâmbătă seara de la un capăt la altul localitatea Livezile, semn că a început sărbătoarea în comuna condusă de Traian Simionca, poreclit și “Mazăre de Livezile”.

Parada a început sâmbătă seara la ora 20.00 şi la ea au asistat senatorul Dorin Dobra, Valer Bindea, dar şi consilierul judeţean Samuel Coman, scrie timponline.ro.

Mai mulţi tineri mascaţi au însoţit camionul în care se afla Fanfara Rodna, dar şi cel cu dansatori în costume de baie. Într-o maşină decapotabilă erau şi câţiva tineri îmbrăcaţi în costume populare. Ei au străbătut satul de la un capăt la altul, iar în momentul în care s-a înserat au aprins torţe.

"Vrem să se bucure toţi locuitorii comunei de ce le-am pregătit. Dintre cei 5.000 locuitori ai comunei Livezile, doar o mică parte, o car alegoric 4mie, vin la scenă. Restul ies la poartă şi se bucură de spectacol. Vreau să vă spun că nu a costat nimic.Tinerii şi-au făcut singuri costumele, s-au mascat. Noi le-am asigurat doar mijloacele de transport ca să poată să-i vadă tot satul. Eu nu mă consider un Mazăre de Livezile. Vreau ca oamenii din comună să se bucure. Atât", a spus primarul Traian Simionca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel