Cine atentează la fotoliul de primar al lui Radu Mazăre?

mazare
mazare

Mai mulți constănțeni și-au declarat dorința de a deveni primari ai municipiului Constanța, intenții care au fost primite de actualul primar al urbei, Radu Mazăre, cu zâmbetul pe buze, având în vedere că viitorii candidați mai au destul de mult până când vor ajunge la vârsta legală de a candida, ei fiind doar la grădiniță.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a vizitat, joi, peste 1.500 de copii, de la grădiniţa Lumea Poveştilor, Şcoala Ion Minulescu şi Şcoala 37 din oraş pentru a împărţi copiilor pachete cu fructe, dulciuri şi jucării de la Iepuraș, în pofida faptului că micuții ar fi trebuit să  primească daruri și cu ocazia Crăciunului.

"Le-am făcut o bucurie copiilor. Trebuia să le fac bucuria asta de Crăciun, dar au fost nişte oameni mici şi răi la Bucureşti, care m-au amânat şi am mutat bucuria pentru iepuraşi", a explicat Mazăre.

Bucuroși că se pot fotografia cu primarul Constanței, dar și cu una dintre mașinile de colecție ale acestuia, copiii au trecut la probleme mai serioase și au și-au destăinuit planurile de viitor.

Astfel, nu mică a fost mirarea lui Radu Mazăre.când unul dintre copii a afirmat că vrea să devină edilul Parisului, în timp ce o fetiță a declarat că nu aspiră la o funcție de politician, ci își dorește să devină milionară, moment în care primarul Constanței a sfătuit-o că acest vis i se poate îndeplini și dacă va deveni politician.

Relaxați și guralivi, micuții nu au evitat să-i transmită că cei mai mulți își doresc, totuși, și fotoliul de primar al municipiului Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel