KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount, se mută la Unirea

KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount, ajuns la cea de-a X-a ediție în acest an, se mută în casă nouă. 

Evenimentul va avea loc într-un nou spațiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călărași, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic intre 10.00 si 22.00, intrarea fiind liberă.

„Prima noutate legată de această nouă ediție a Kilipirim este noul loc de desfășurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călărași. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem și mai mult către publicul cititor și să câștigăm și mai mulți vizitatori. Editurile au reacționat cu promptitudine la invitația noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerile vor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Vă așteptăm așadar cu drag în noua noastră casă", a declarat Louisa Udrescu, organizator.

Iubitorii de carte din București au astfel ocazia unică de a achiziționa cărți cu reduceri substanțiale, de până la 90%, din oferta celor mai importante edituri autohtone, precum Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides.

De asemenea, în cele cinci zile de târg vor avea loc și evenimente dedicate atât copiilor, adolescenților, cât și cititorilor cu experiență.

În cadrul târgului, va avea loc și Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achiziționa cărți și produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a KILIPIRIM:

https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel