Ipoteză portocalie: Mihai Gâdea, candidat la Președinție. "Niște mizerii"

Presa portocalie vehiculează o informație halucinantă: Mihai Gâdea, director Antena 3 și realizator Sinteza Zilei, vrea să candideze la Președinție. Ipoteza a fost lansată încă din urmă cu un an. Duminică, a fost întărită de mai multe foi care ar fi circulat printre oamenii ce s-au plimbat pentru libertate, la zidurile Palatului Cotroceni. 

În noiembrie 2013, Sebastian Lăzăroiu vedea candidatura lui Mihai Gâdea ca pe o posibilitate, "cât să încurce lucrurile", într-un interviu pentru Evenimentul Zilei. În ultimul timp, este din ce în ce mai invocată în presa portocalie, apogeul cunoscându-l duminică, când s-a lansat ideea că realizatorul Mihai Gâdea ar fi strâns semnături de la cei 4.000 de oameni care s-au plimbat pe lângă Palatul Cotroceni. 

(w670)

"Au apărut astăzi nişte tabele de strâns semnături pentru faptul că eu aş candida la prezidenţiale, fiind o diversiune, în mod evident", a afirmat Mihai Gâdea, arătând cu degetul spre cei care au încercat să compromită astfel plimbarea care a avut loc în sprijinul postului de televiziune Antena 3.

"Pentru băsişti e foarte greu să înţeleagă că poţi să faci anumite gesturi şi lucruri din afecţiune", a mai Mihai Gâdea, care a conchis: "Sunt nişte mizerii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel