Mihai Gâdea, aproape de moarte. Cum l-au salvat Mircea Badea și Victor Ciutacu

Mihai Gâdea a fost la un pas de moarte, fiind salvat de Mircea Badea, Victor Ciutacu și alți apropiați ai săi.

Directorul de la Antena 3 a povestit, duminică seară, un episod din urmă cu mai mulți ani, care se putea încheia tragic pentru el. Mihai Gâdea a transmis că ce se întâmplă în aceste zile îi amintește de acel moment.

Iată povestirea lui Mihai Gâdea:

"În urmă cu niște ani de zile am avut o situație medicală foarte complicată. De la nu cine știe ce - aveam o laringită acută și nu mai puteam să respir - am fost luat de la Antenă de salvare. Am ajuns la spital, la urgențe și pentru că acolo era un medic stagiar și poate fără experiență, mi-a făcut niște antibiotic, care în acele cantități în mod cert mi-a făcut foarte mult rău. Într-atât de rău încât era să mor în acea noapte.

În cele din urmă m-am trezit, la un moment dat, la un alt spital și aveam să aflu toată povestea. M-am trezit la reanimare și aveam să aflu toată povestea - cum toți ai mei, cu toți prietenii mei, vorbiseră în câteva minute la telefon, cum m-au luat de acasă, cum m-au dus la spital. Era târziu, era spre dimineață. Mircea era la capul meu. Victor Ciutacu vorbise pe telefoane cu toți doctorii din lume. Și mulți alți prieteni de-ai mei - cunoscuți sau nu - în câteva minute făcuseră un lanț telefonic și uman, pentru că murea unul de-al lor. Cu unii dintre ei nu mai vorbisem de mult timp. De atât de mult timp, încât nici nu mai țineam minte. Dar în momentul în care au auzit că unul de-al lor e rău, au acționat ca și când nu exista nimic mai important pe lume.

Ce am văzut eu astăzi și în zilele care au trecut este ceva care mi-a adus aminte de acea noapte. Când m-am trezit și era Mircea lângă mine, eram cu perfuzii, la reanimare, lângă mine era cineva care murea ... . Era ceva îngrozitor și dintr-o dată am făcut un atac de panică. (...) Și m-a scos Mircea pe un cărucior, cu perfuzia în mână, m-a scos afară practic din spital, pentru că a realizat că, de fapt, dacă voi avea aer și voi fi ieșit din acea rezervă, din acel loc care îmi crea acea stare de panică, voi fi bine. Ce moment!

Dar acest moment mi-a adus aminte de acel moment. Ce trăim noi acum este un asasinat", a povestit Mihai Gâdea, în finalul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Ciutacu îi bate obrazul lui Orban: Cum l-au salvat Gâdea și Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel